Edma Pelletkachels

Pelletkachels

Italiana camini Ten 1

Dé Specialist in Pelletkachels

Welkom bij Edma Pelletkachels. Ontdek ons uitgebreid aanbod aan pelletkachels in verschillende maten en stijlen, perfect afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren en de inrichting van uw woning.

Of u nu een liefhebber bent van een moderne of klassieke uitstraling, wij hebben het ideale model voor u. Met meer dan 30 jaar ervaring onderscheiden wij ons door niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook door uitmuntende service voor, tijdens en na de verkoop.

Wenst u deskundig advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op en plan een afspraak in voor een bezoek van een expert bij u thuis.

Liever de pelletkachels in het echt bekijken? Bezoek onze vernieuwde toonzaal en laat u met een lekker kopje koffie informeren door een van onze experts.

Ingebouwde & losstaande pelletkachels

Wij hebben pelletkachels in verschillende maten en uitvoeringen. Zo kan u kiezen uit een ingebouwde of een losstaande pelletkachel met luchtventilatie. Daarnaast hebben wij geluidsarme modellen op basis van stralingswarmte in ons gamma, ideaal voor in woonkamers. 

Bent u overtuigd van onze producten? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Naast plaatsen, onderhouden wij pelletkachels regelmatig, zodat die goed blijft functioneren. Ten slotte kan u bij ons DINplus-gecertificeerde pellets kopen om uw pelletkachel mee aan te vullen.

Edilkamin Inbouw 1 e1648469636150

Een ecologische pelletkachel aankopen?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!