Edma Pelletkachels

Een pelletkachel kopen?

Italiana camini Ten 1

Dé expert in energiezuinige pelletkachels

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan pelletkachels in verschillende maten en stijlen, perfect afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren en de inrichting van uw woning. Of u nu een liefhebber van een moderne of klassieke uitstraling bent, wij hebben de ideale pelletkachel voor u. 

Dankzij onze meer dan 30 jaar ervaring onderscheiden we ons niet alleen door hoogwaardige producten te leveren, maar ook door onze uitmuntende service – zowel voor, tijdens als na de verkoop. 

Wenst u deskundig advies op maat? Plan dan een afspraak in bij u thuis met een van onze vakmannen.

Wij verplaatsen ons zoal in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Als u onze kachels liever in het echt bekijkt, kan u onze vernieuwde toonzaal in Tessenderlo bezoeken. Onder het genot van een kopje koffie kan u zich dan door een van onze experts laten informeren.

Een pelletkachel kopen?

Maak een afspraak in onze toonzaal of laat onze vakmensen bij u thuis langskomen voor advies.

Ingebouwde, vrijstaande & geluidsarme pelletkachels

Kies voor de elegantie van een ingebouwde pelletkachel of de vrijheid van een vrijstaande pelletkachel met een efficiënte luchtventilatie. U kan eveneens onze geluidsarme pelletkachels op basis van stralingswarmte verkennen; ideaal voor gezellige woonkamers.

Edilkamin Inbouw 1 e1648469636150

Maak een afspraak bij u thuis of in onze showroom!

Edilkamin Nara Plus 9 kw

Waarom voor Edma Pelletkachels kiezen?

Uw bestaande pelletkachel laten vervangen? Onze vakmensen demonteren uw kachel van a tot z en plaatsen vervolgens de nieuwe pelletkachel.

Uitstekende garantievoorwaarden

Bij Edma Pelletkachels geniet u steevast van twee jaar garantie op alle toestellen. Ook voor een regelmatig onderhoud staan onze vakmannen paraat. Zo blijft uw pelletkachel jarenlang meegaan!

Maak een afspraak in onze toonzaal of laat een vakman bij u thuis langskomen