Edma Pelletkachels

Onderhoud, herstelling & plaatsing

plaatsing

Uw pellet- of petroleumkachel
correct geplaatst

Heeft u een pellet of gevelkachel gekocht en weet u niet goed hoe die aan te sluiten? Dan kan u op onze vakkennis vertrouwen.

Terwijl we pelletkachels plaatsen, houden we rekening met de bestaande afvoerbuis om de rook die vrijkomt veilig naar buiten te laten gaan. Doorgaans volstaat een afvoerbuis met een binnendiameter van 80 mm.

Als u al over een schoorsteen beschikt, integreren wij er deskundig een flexibel in. Daarnaast sluiten we uw pelletkachel op het elektriciteitsnetwerk aan. Vaak hebben we genoeg aan een standaardstopcontact met aarding.

Naast pelletkachels kunnen wij gevelkachels met een origineel afvoersysteem moeiteloos voor u installeren, al dan niet in combinatie met een externe tank. Ook dat type kachels kunnen we op het elektriciteitsnetwerk aansluiten.

Onderhoud & herstellingen

Om uw petroleum- of pelletkachel jarenlang te laten meegaan, is een regelmatig technisch onderhoud aangewezen. Qua petroleumkachels zijn we voornamelijk vertrouwd met toestellen van Zibro en Toyotomi. Pelletkachels onderhouden en herstellen we dan weer van de merken EDILKAMIN, La Nordica-Extraflame, Zibro, Qlima en Thermorossi.

Ons team geeft u bovendien handige tips over de juiste brandstof voor uw kachel. Onze zuivere en groene petroleum en onze kwaliteitspellets staan garant voor een perfecte verbranding. Heeft u een installateur of hersteller nodig? Maak dan telefonisch uw afspraak en wij komen snel bij u langs! Onze werkregio strekt zich uit over Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Herstellingen scaled e1648476613385

Uw pelletkachel laten
onderhouden of herstellen?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!